top of page

YOGA & LIVSSTIL MED DRÖNARE

Att filma yoga med drönare gör mig så exalterad. Drönarfilm är det perfekta formatet för att skapa inspirerande yogavideos och hälsovideos. Drönarvideo är ett utmärkt komplement till vackra detaljbilder med handhållen kamera.

YOGA RETREAT
INNERBLOOM RETREAT X SOFIE KRAFT

Ett kvinno- och yogaretreat där essensen av yoga och meditation kombineras med personlig utveckling.

"Camilla är otroligt talangfull och engagerad, väldigt professionell. Jag och mina gäster kände verkligen att vi var i trygga händer. Hon gjorde det så kul att skapa konst tillsammans. Det känns att hon älskar det hon gör och hennes härliga energi smittar av sig. Hon har klara visioner och är noggrann, samtidigt som hon lyssnar och känner in kunden - så så så bra!"

Sofie Kraft

Innerbloom Retreat

YOGA RETREAT
ISLAND SPA RETREAT
X LORENA GODOY ENDARA

2BeYoga är en Yoga studio och företag baserade i Singapore. Företaget drivs av den fantastiska yogin Lorena Godoy Endara tillsammans med hennes man. 2BeYoga arrangerar yoga retreat på Maldiverna. 

"Camilla är konstnärlig och hennes kombination av kunskap och erfarenheter gör henne flexibel i sitt skapande. Camilla har skapat fantastiskt video- och fotomaterial till mig. Hennes sätt att fånga yoga med drönare sticker ut i yogans värld som är mycket krävande när det kommer till audiovisuell produktion."

Lorena Godoy Endare.

VD & grundare

2Be Yoga 

Se mer från retreatet här!

CACAO CEREMONY
MOONSUN ALCHEMY
X ITZA VILLARD

Moonsun Alchemy är en produkt av Itza Villard, ursprungligen från Mexico med Maya-härkomst. Itza är utbildad inom shamanism och healing, att hålla ceremonier och i växtmedicin.

I denna video ser ni en varumärkesfilm filmad med endast drönare. Camillas arbete med drönare utmärker sig just för att hon flyger väldigt lågt och väldigt nära.

”Det var underbart att få arbeta med Camilla.. och herre.. videon hon filmade och satte ihop åt mig var magisk.”

Itza Villard

VD och grundare 

Moonsun Alchemy

YOGA RETREAT
ISLAND SPA RETREAT
X SHIFANA AYOGA

"Camilla är en underbar person och en drönartalang av dess like. Hon visualiserar en scen, koordinerar och  skapar magi när hon flyger sin drönare. Camilla har en bred erfarenhet och jag känner mig extremt gynnad att ha haft henne på plats på mina retreats för att fånga upplevelsen genom sin lins."

 

Kate Nunn

VD och grundare

Island Spa Retreats 

YOGA &
FITNESS CENTER
ALTERNATIVE BEACH

Alternative Beach öppnade sina dörrar för allmänheten 2019 mitt i hjärtat av Canggu på Bali. Alternative Beach skiljer sig från konkurrenterna genom att vara den enda allomfattande dagklubben på Bali som erbjuder vandrarhem (Kos One Hostel), privata rum (Canggu Village Accommodation), ett café (Eat Me), ett fitnesscenter (Wanderlust Fitness Studio), ett spa och en dagklubb, allt på ett ställe.

 

Alternative Beach