top of page

TJÄNSTER & PRODUKTER MED DRÖNARE

Jag filmar olika tjänster och produkter med drönare. Drönarfoto ger många fördelar då du med drönarperspektivet får tillgång till ett fågelperspektiv och kan fånga in mer i en och samma bild. Jag och mina drönare finns här till din tjänst och vi kan i princip fotografera vad som helst i hög kvalitet och i stort format. Här nedan ser du exempel på olika uppdrag inom mode, solenergi, bröllop och olika produkter filmade med drönare. 

SOLANDIA / BRA EL

Solandia / Bral El iär ett företag som specialiserr sig på installation, montage och bemanning inom solenergi.

"Camilla gjorde ett strålande jobb med att filma materialet till social media annonser och till hero banner till företagssida."

Kristian Frykstedt

Projektledare

Solandia

BRÖLLOP
ZÄTA BRIDAL

Zäta Bridal designar och syr brudkläder av vintage material så varje bröllopsklänning är unik och finns i endast ett exemplar.

"Camilla har en tydlig plan, hon utstrålar lugn, självsäkerhet och stor profession. Hon är trygg i sitt arbete med drönaren för hon vet vad som blir snyggt på film, där hon hittar riktigt schyssta vinklar som skapar galet snygga effekter."

Anneli Zamlynska

VD

Zäta Bridal

MOONSUN ALCHEMY

Moonsun Alchemy är en produkt av Itza Villard, ursprungligen från Mexico med Maya-härkomst. Itza är utbildad inom shamanism och healing, att hålla ceremonier och i växtmedicin.

I denna video ser ni en varumärkesfilm filmad med endast drönare. Camillas arbete med drönare utmärker sig just för att hon flyger väldigt lågt och väldigt nära.

”Det var underbart att få arbeta med Camilla.. och herre.. videon hon filmade och satte ihop åt mig var magisk.”

Itza Villard

Grundare 

Moonsun Alchemy

 MODE
ENDLESS SUMMER 
TULLE & BATISTE

Tulle and Batiste är ett indonesiskt modevarumärke som producerar handgjorda modekollektioner inspirerade av olika eror. 

"Camillas videos har visat sig extremt förmånliga för våra kampanjer och annonser på Instagram och Facebook. Camillas filmmaterial har hjälpt oss att attrahera nya kunder och har lett till en ökad försäljning."

Jeroen M van der Kooij

Marknadsdirektör

Tulle & Batiste

PRODUKT
TORVOL

Torvol är ett företag som säljer accessoarer för drönare. 

I denna video får vi följa Camilla till Norges fiskehuvudstad Ålesund där hon testar en av Torvols ryggsäckar när hon är ute på uppdrag för att filma med drönare.