top of page

RESOR & DESTINATIONER MED DRÖNARE

Drönarfilm är ett kraftfullt format för att visa upp resor, destinationer och resmål på. Drönarfoto och drönarfilm ger fördelen att kunna fånga in en större bild av destinationen ur ett vidare perspektiv.

HOTEL
BATAK LEGACY

Beläget i frodig grönska i en liten by på norra Bali ligger Batak Legacy, en privat ägd villa för uthyrning.

"Camilla är en duktig drönarpilot och talangfull drönarfotograf. Vi är mer än nöjda med det material hon gjorde till oss."

Ervina Tejena

VD

Batak Legacy

HOTEL
LIYELA RETREAT

Liyela Retreat är ett boutiquehotell på ön Maafushi på Maldiverna.

"Jag har haft äran att skapa tillsammans med Camilla och jag kunde inte känna mig mer nöjd med hennes arbetsprestation och kvaliteten på de flygbilder och filmer som hon levererade av vårt hotell. 

Camilla är väldigt professionell och extremt kunnig när det kommer till drönare. Jag ÄLSKAR hennes arbete och jag kan varmt rekommendera henne."

Lola Stojkovic

Partner

Liyela Retreat

RESORT
LUX* RESORT 

 SOUTH ARI ATOLL 

Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort eller ett äventyr, är ön Dhidhoofinolhu hem till LUX* South Ari Atoll, den perfekta destinationen. LUX* South Ari Atoll en lyxresort där din fantasi om ett avslappnat paradis på en öde ö är på väg att bli verklighet.

”Camilla jobbar hårt, effektivt och hon är extremt kreativ i skapandet med sin drönare. Även när oddsen var emot oss, lyckades Camilla, med sin fokus och envishet, sätta sin vision i verk. Vi rekommenderar Camilla varmt till dem som vill sticka ut ur mängden."

Mona Sedghi,

PR- och Kommunikationsansvarig

LUX Resort & Hotels

HOTELL
ALTERNATIVE BEACH

Alternative Beach öppnade sina dörrar för allmänheten 2019 mitt i hjärtat av Canggu på Bali. Alternative Beach skiljer sig från konkurrenterna genom att vara den enda allomfattande dagklubben på Bali som erbjuder vandrarhem (Kos One Hostel), privata rum (Canggu Village Accommodation), ett café (Eat Me), ett fitnesscenter (Wanderlust Fitness Studio), ett spa och en dagklubb, allt på ett ställe.

 

Alternative Beach

DESTINATION
MALDIVERNA

Maldiverna är det perfekta paradiset med sina vita stränder, svajande palmer och klart turkost vatten. 

Djurlivet under ytan är rikt på fantastiska varelser och upplevelser.