top of page

LÄR DIG FLYGA DRÖNARE

Vill du lära dig flyga drönare, eller konsten att fota och filma med drönare? Att lära sig flyga drönare är inte svårt men det krävs tålamod att få till motoriken i rörelser och att få grepp om reglerna som gäller för att flyga lagligt. Jag har hjälpt elever att lära sig flyga drönare sedan 2019 och fram tills idag har jag haft ett tjugotal elever som fått lära sig grundkunskaper om drönare, flygteknik och vad man ska tänka på kring drönarfoto och hur man med drönare filmar cinematiskt.

Lär dig flyga drönare

Jag har lärt ut DJI-drönare till både amatörer och mer kunniga, både i företags- och i hobby-syfte. Efter mig har jag ofta lämnat drönarentusiaster som inte kan vänta in sin nästa flygchans.   ​  
 
För mig är det viktigaste att hjälpa mina elever att lära känna den drönare de ska flyga, för att de ska skapa en relation, "lita på varandra" och bli ett team och kunna utföra säkra flygningar. En drönare som du flyger, blir en förlängning av dig själv och därför är det extra viktigt att lära känna din drönare, både tekniskt och personligt - det stämmer - alla drönare beter sig lite olika. Jag vill ge mina elever en förståelse varför drönaren beter sig på ett visst sätt i en situation, och på ett annat sätt under andra omständigheter - och hur de ska agera på det för att drönarflygningarna ska bli så säkra som möjligt.    ​  
 
Cinematisk drönarfilming handlar till 100% om din känsla och hur du för drönaren i rörelse. Som lärare delar jag med mig av mina allra bästa tips och om hur mina tankar går när jag försöker skapa magi!

Privat & företag

Oavsett om du är en hobbyflygare som vill racea, en drönarentusiast som vill föreviga sitt sommarhus på egen hand eller en verksamhetschef som vill utbilda sina anställda i foto, film eller inspektion med drönare - jag finns här för att hjälpa till!   ​  

 

Jag kan lära ut detta om DJI drönare:  

 

  • Grundkunskaper om drönare och drönarflygning  

  • Drönar- och flygteknik  

  • Foto och film med drönare  

  • Kartläggning och inspektion med drönare

Ahmed_Haamis.jpg

Ahmed Hamis

“Camilla har lärt mig mycket om drönare och att flyga dem. Allt från grunderna, tekniken, fotokunskap, redigering, film- och foto-komposition och filmrörelser.

 

Jag har fått gå bredvid Camilla när hon arbetat och den bästa lärdomen jag har fått av att observera henne i skarpt läge är hur man effektiviserar sitt arbetssätt under en photoshoot för att få ut det mesta och bästa av den tid och energi som finns. Jag värdesätter tiden med Camilla som lärare högt och jag har alltid med mig hennes råd om hur jag kan bli en bättre drönarpilot.

 

Det har varit ett nöje att få lära mig av henne. Våra lektioner har försett mig med ett stort självförtroende och ett brett förråd av kompetenser.”

Nicole_Nystrom.JPG

Nicole Nyström

“Camilla är extremt hängiven och passionerad i sitt jobb som drönarfotograf och när hon lär ut är det med 100% engagemang i sin elevs lärande och utveckling.

Camilla har lärt mig hur drönare fungerar, både i teorin och i praktiken. Hon är nogs med att lära ut hur drönaren fungerar och varför den beter sig som den gör, och hur man ska agera i olika situationer som kan uppstå, inte minst de kritiska.

Jag kan verkligen rekommendera Camilla som lärare då hennes sätt att lära ut på är väldigt pedagogiskt och inspirerande. Camilla kommer att peppa dig och pusha dig att bli en bättre drönarpilot!

Och ja, det hela slutade med att jag köpte en egen drönare! Jag är så taggad på att få flyga och använda mina nya kunskaper!”

Shifan_Shihab.JPG

Shifan Shihab

“Jag hade privilegiumet att få agera Camillas drönarassistent under ett stort creative-content-projekt på en lyxresort på Maldiverna.

 

Under de fyra dagarna som jag gick bredvid Camilla var hon nog mest exalterad över att  lära mig allt jag behövde veta och göra mig till en grym drönarpilot. Camilla gav mig alla de nödvändiga verktygen och lärde mig tekniker för att kunna hjälpa henne att skapa otroligt innehåll för resorten.

 

Jag är otroligt tacksam mot Camilla för att hon erbjöd mig jobbet som assistent och för att hon tog sig tid att lära mig. Jag önskar henne all lycka i karriären!”

VAD MINA ELEVER SÄGER..

KONTAKT
Kontakta mig direkt!

Camilla Dellión Arts

Drönarfotograf & Drönarvideograf

contact@camilladellion.com

Sverige +46721777837

Whatsapp +46721777837

Tack för att du skickar in!

bottom of page