top of page

KARTLÄGGNING & INSPEKTION
MED DRÖNARE

Inom kartläggning och inspektion har drönare visat sig vara ett fantastiskt verktyg. Både drönarkartläggning och drönarinspektion är betydligt mer effektivt och riskfritt om vi jämför samma tjänst utförd av en människa. Oavsett om du behöver inspektera den aktuella statusen på en skorsten, undersöka en fastighetsskada eller göra en höghöjdsinspektion -  då är drönare är den mest effektiva metoden!  ​​

Undersökning
& Inspektion

Ska du köpa mark eller en fastighet och vill veta vad det är du köper innan du köper det? Anlita mig för en live session där vi tillsammans, eller jag själv gör en flyggenomgång som jag dessutom kan spela in och som kan granskas i efterhand. Drönare är ett utmärkt verktyg för att inspektera eller besiktiga.

Är du lantbrukare och äger marker och skog? En undersökning eller en skadekontroll från luften med drönare kan spara in tid och ge dig en klar översikt över problemområden.

Spara pengar, tid och risktaganden och använd mig och min drönare för att undersöka och inspektera!

Jag kan erbjuda mina drönartjänster inom:

 

  • Undersökning  

  • Inspektion  

  • Kontroller / Skadekontroll  

  • Övervakning

 

Kartläggning

Metoden att använda drönare för att kartlägga ett område är häpnadsväckande effektivt. Med de programmen som finns idag är det enkelt att kartlägga stora områden på nolltid, nästan helt utan mänsklig hand inblandad!  Metoden är extremt kostnadseffektiv, tidssparande och pålitlig.

bottom of page