top of page

FASTIGHETSFOTO & FASTIGHETSFILM
MED DRÖNARE

Fastighetsfoto och fastighetsfilm med drönare tar marknadsföringsmaterial för mäklarobjekt, bostäder, områden och fastigheter till nya höjder. Med drönare går det att ge en överblickande översikt över bostad, fastighet, hotell, anläggning, område, visa på närliggande grannskap och omgivande landskap.

Drönare kan användas för att inte bara vissa upp objektet utan allt som kommer med det och ingår i upplevelsen av det. Med min drönare filmar och fotar jag flygfilm och flygfoto i framförallt Stockholm och hela Sverige för mäklare, fastighetsägare och fastighetsbyråer.

BOSTAD
ANTILOPVÄGEN 13

Drönarfilm av bostad, interiört och exteriört. Villa till försäljning på

Antilopvägen 13 på Lidingö.

Villa designad och uppförd av Pierre Leander som Villa Leander NR5 av 5 i projektet. 

Drönarshots interiört och exteriört i fastighetsfilm av Camilla Dellión och detaljfilmer av Victor Frosteryd.

BOSTAD
KOLVIKSVÄGEN 9

Lyxvilla, Värmdö, Sverige.

"Camilla är en klippa rakt igenom. Bäst på det hon gör och otroligt charmig och har hög social kompetens. Jag lämnar alltid över det fulla ansvaret på att Camilla ska leverera den bästa drönarfilmen och bilderna och blir så nöjd varje gång. Skönt att kunna anlita någon, lämna över ansvaret och veta att det kommer bli bästa möjliga resultat. Känns som att Camilla genuint bryr sig om att göra det bästa för sin kund varje gång. Kan varmt rekommendera henne!"

Jesper Lindgren
Widerlöv

BOSTAD
GRANSTIGEN 7 

Drönarfilm av bostad till salu på

Granstigen 7, Huddinge.

“Camilla är fantastisk enkel att samarbeta med och hennes resultat är alltid magiskt. Jag tycker att hennes drönarfilmer på ett bra sätt kompletterar mina bostadspresentationer och gör dem till något extra. Hela bilden av fastigheten och dess läge blir så mycket tydligare med en snyggt ihopklippta film från ovan."

 

Anna Hellgren

Fastighetsmäklare

Widerlöv

FASTIGHET
GRIPSHOLMS 
SLOTT

I den lilla idylliska staden Mariefred i Södermanland, intill Mälaren, tornar Gripsholm Slott  upp sig ståtligt sagolikt. 

Gripsholms Slott är känt som Gustav Vasas slott, då han byggde det här år 1537.

Gripsholms Slott

FRITIDSHUS
KARINSTORP

Fritidshus, Jämtland, Sverige.

"Camilla är en punktlig, trovärdig och självgående fotograf. Lämnar inget åt slumpen utan fortsätter att överträffa förväntningarna efter varje lagd beställning."

Alexander Larsson
Bosthlm