top of page

FASTIGHETSFOTO MED DRÖNARE

Drönarfoto används bäst när en bostad, mark eller fastighet ska säljas eller visas upp. Drönare är det bästa verktyget för att förmedla en heltäckande bild av objektet och det område som omger det. Drönarfoto och drönarfilm tar bostadsfoto, fastighetsfoto och mäklarfoto till helt nya höjder och dimensioner med möjligheten att fånga omgivningar och infrastruktur från luften.

Kopia av 20200910_MAVIC_CAMILLA_DELLION_
Fastighetsfoto med drönare och drönarfilm

När drönare används för fastighetsfoto hamnar inte bara fokusen på det aktuella objektet - med drönaren fångas hela området, omgivning, grannskap och landskap in i bilden. Vid användning av drönarfotografering av fastigheter får man även en bild över infrastruktur, närhet till kommunikationer, natur, närliggande faciliteter och bekvämligheter - allt i en överblickande kontext med objektet i fokus. ​

 

Med fastighetsfoto med drönare säljer vi inte bara objektet i sig utan livet som kommer med det. När vi filmar och fotar fastigheten med drönare, invändigt och utvändigt, kan vi hjälpa spekulanter att visualisera sig själva bo och leva ett liv där - vilket ger oss ett rejält försprång i köpprocessen!

 

Efter att faktiskt befinna sig fysiskt på plats har jag som drönarfotograf möjlighet att ge spekulanter det näst bästa sättet att uppleva objektet i sin helhet. Drönarfilm är det närmaste en fysisk upplevelse av en plats man kan komma.

 

Med drönare flyger jag inte bara långt borta och överskådligt utan även nära inpå och lågt för att visa på detaljer och känsla. Jag kan flyga både inomhus och utomhus för att fånga in både interiör och exteriör. Jag flyger med fördel ut drönaren genom terasser och balkonger för att inte bara visa på utsikten utan ge dem en känsla av hur det skulle vara att vakna upp där och gå ut där en morgon för att njuta av det. ​ I jämförelse med det bild- och filmmaterial du vanligtvis ser i mäklarannonser, kan bild och film filmat med drönare ge liv till ett objekt i sin omgivning. Med drönarfoto kan man fånga detaljer och vyer som inte är möjliga att se från marknivå. Speciellt när en fastighet modell större ska visas, är drönarvideo och drönarfoto särskilt fördelaktigt.

Markfoto i jämförelse med drönarfoto

Markfoto i jämförelse med drönarfoto

Byggarbetsplatser 
& byggnation

Drönarfoto och drönarfilm ger möjligheten att följa ett bygge, dess process och framsteg med en överblickande vy. Drönare är ett perfekt verktyg för att dokumentera utvecklingen av ett bygge. Drönare kan användas både för att  dokumentera processen, för att få en överblick, för att planera och även för inspektion.  

 

Allt det material som drönaren kan användas för kan även användas som innehåll i din visuella marknadsföring. Jag kan med min drönare fota och filma pågående byggnation, dokumentera en process av ett bygge över tid (veckovis eller månadsvis), före/efter och sedan det färdigställda resultatet.

Referens Videos
Nybyggnation

När en nybyggnation ska visas upp ger flygfilm och flygfoto en möjlighet att visa på hur det färdigställda resultatet kommer att se ut - och det är ett perfekt sätt att skapa säljande marknadsföringsmaterial. Drönarfoto gör det lätt att visa vilka närliggande faciliteter som finns, distans till kommunikationer och infrastrukturen i området. ​ Att med drönare fota och filma platsen där en nybyggnation ska byggas på kan hjälpa potentiella köpare, spekulanter och intressenter att visualisera ett slutresultat och den känsla som kommer med det.

 

Med drönare är det lätt att få till den exakta panoramabilden av den vyn som kommer att vara utsikt från hörnbalkongen på våning 5. Trots att en fysisk byggnad inte står på plats än, kan vi njuta av den utsikt dess olika våningar kommer att ha.

 

Drönare kan också användas för att lägga grunden för 3D modeller av en byggnad på dess avsedda plats och hur det kommer att se ut när det är färdigställt.

Reference Videos

VAD MINA KUNDER SÄGER..

BOSTHLM_Elena_Gomez_Camilla_Dellion_Dron

Bosthlm

”Varmaste rekommendationer till Camilla och hennes drönarflygning.

Professionell från start till mål och hon levererar ständigt ett fantastiskt resultat!

 

Enorm kreativitet och fina filmer som är exemplariskt ihopsatta precis enligt mina önskemål."

Elena Gomez

BOSTHLM_Anna_Hellgren_Camilla_Dellion_Dr

Bosthlm 

”Camilla är fantastisk enkel att samarbeta med och hennes resultat är alltid magiskt.

 

Jag tycker att hennes drönarfilmer på ett bra sätt kompletterar mina bostadspresentationer och gör dem till något extra. Hela bilden av fastigheten och dess läge blir så mycket tydligare med en snyggt ihopklippta film från ovan.

 

Responsen från Camilla är alltid snabb, hon styr upp tiden själv med kunden och är effektiv på att leverera ett grymt material till mig.”

Anna Hellgren

Jesper Lindgren, Widerlöv.png

Widerlöv

"Camilla är en klippa rakt igenom. Bäst på det hon gör och otroligt charmig och har hög social kompetens.

 

Jag lämnar alltid över det fulla ansvaret på att Camilla ska leverera den bästa drönarfilmen och bilderna och blir så nöjd varje gång. Skönt att kunna anlita någon, lämna över ansvaret och veta att det kommer bli bästa möjliga resultat.

 

Känns som att Camilla genuint bryr sig om att göra det bästa för sin kund varje gång. Kan varmt rekommendera henne!"

Jesper Lindgren

BOSTHLM_Alexander_Larsson_Camilla_Dellio

Bosthlm

"Camilla är en punktlig, pålitlig och självgående fotograf.

 

Hon lämnar inget åt slumpen utan fortsätter att överträffa förväntningarna efter varje lagd beställning."

Alexander Larsson

bottom of page