top of page

DRÖNARFOTOGRAF CAMILLA DELLIÓN

20190826_CANON_CAMILLA_DELLION_SWEDEN_SV
Om

Hej! Camilla Dellión heter jag och jag är drönarfotograf!

Drönarfotograf?! Om du för några år sedan hade sagt att jag idag skulle jobba som frilansande drönarfotograf hade jag förmodligen skrattat högt. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig att jag skulle ha hittat min passion i livet - en passion som dessutom kunde bli mitt jobb - och det är verkligen det bästa som har hänt mig.    

Min första flygning någonsin var sommaren 2017 och jag var fullkomligt skräckslagen för att skicka upp drönaren i luften, men det var med skräckblandad förtjusning jag gjorde det om och om igen och jag blev handlöst kär i känslan. I början flög jag drönare för att få tillgång till vyerna jag så länge hade längtat och trånat efter. Jag kunde inte hejda min exaltation och jag blev helt hänförd av de nya perspektiven drönaren gav mig tillgång till.


 

Idag arbetar jag som drönarfotograf och drönarvideograf 3/4 av året och jag måste verkligen säga att jag lever min passion. Min drönare är en förlängning av mig själv och jag älskar att skapa med den. Jag fokuserar först och främst på film - det är där min talang sitter, men givetvis fotograferar jag en hel del när jag ändå är uppe i skyn! Till skillnad från många andra fotografer älskar jag att använda min drönare på nära avstånd till mig själv, jag flyger gärna lågt och nära inpå. Att kombinera denna nära inpå filmtekniken med drönare är ett fantastiskt komplement till de scener jag filmar på håll. 

Jag har en examen som Drönaroperatör och Fjärrpilot. Jag innehar EASAs drönarkörkort för A1/A2/A3 som följer Europeiska lagar och riktlinjer. Jag flyger och arbetar efter de lagar och regler som råder i Sverige.

Idag har jag väl långt över tusen flygtimmar i bagaget och min drönare känns mer som en extra arm än en extern del. Jag filmar hotel och bostäder, mode och musikvideos, produkter och tjänster och destinationer och resmål. Du ser rätt - i princip allt går att filma med drönare!

Jag har med mina fastighetsfilmer hjälpt mäklare att sälja bostäder för över 500 miljoner kronor.
Med min drönare hjälper jag små företag att synas, förstärka sitt varumärke och öka sin försäljning!
Jag hjälper fastighetsförvaltare att utveckla miljonprojekt. 


Men den stora frågan är, vad kan jag hjälpa dig med?

Until then, the drone is calling so I have to go!

Kom i kontakt med Camilla!

Tack för du tog kontakt!

bottom of page