top of page

DRÖNARFILM

Drönarfilm säljer! Om du inte redan har gjort det, så är det dags att implementera drönarfilm i din visuella marknadsföring. Drönarfilm kan förbättra dina chanser att sticka ut och nå fler med din marknadsföring. Hypen kring drönarfilm är stor och från vad jag kan se är det verkligen något som engagerar och exalterar, det är så visuellt tilltalande!

Drönarfilm

Oavsett om du vill göra en hel marknadsföringsvideo, en annonsvideo, en informationsvideo som spelas på din hemsidas landningssida eller kortare filmklipp som du kan använda online och på sociala medier, så finns jag och mina drönare här redo att hjälpa dig att ta din visuella marknadsföring till nya höjder!

Referensprojekt

Batak Legacy

IMG_9066.JPG

Island Spa Retreats

20200525_MAVIC_CAMILLA_DELLION_SWEDEN_ST

Sillvik

20181012_MAVIC_CAMILLA_DELLION_INDONESIA

Isla Bay

20181023_MAVIC_CAMILLA_DELLION_INDONESIA
Referensprojekt
Vad kan jag göra för dig?

Vare sig du vill visa upp en produkt eller tjänst, skapa en panoramavy av din fabrik, en film över ditt kontor sett från luften, filma en kreativt ihopsatt yogafilm, skapa en flygfilm över en golfrunda, visa ett byggnadsprojekt över tid, filma ett event eller en konsert eller göra en rundvandring i ditt företags lokaler eller i en fabrik - jag är game!

 

Möjligheterna för vad som går att skapa med drönare är obegränsade! ​

 

Tjänster jag erbjuder: ​

 • Leverans av högkvalitativa bilder

 • Filma och redigera en hel marknadsföringsvideo / informationsvideo

 • Skapa en film till startsidan på din webbsida dom presenterar ditt företag

 • Korta klipp att använda till annonser

 • Filma vyer för b-roll

 • Leverera högkvalitativt drönarmaterial, film och bild, från mitt stockbibliotek

 • Panoramabilder

 • Korta klipp att använda i dina sociala medier och kanaler

 • Filma drönarscener till en produktion

Varför video med drönare?

Video är inte bara ett fantastiskt sätt bygga relationer med dina, kunder, din publik och dina följare - videomarknadsföring har intagit nya höjder och är det innehåll som presterar bäst på alla sociala plattformar. Google älskar video och därav blir det viktigt att använda dig av video om du vill ranka högre i sökresultat. Kolla in vilket/vilken framgångsrik kanal/företag som helst, den gemensamma nämnaren - videos! ​

 

En annan sak som verkligen har skjutit i höjden i popularitet är användandet av drönare i videoproduktioner för visuell marknadsföring. Flygfilm och flygbild kan användas för att berätta ditt företags berättelse, som en full översikt eller för att presentera höjdpunkter. Att visa vad ditt företag gör med hjälp av drönare kan vara till en stor fördel för att sticka ut och visa en större bild av det du gör! Drönarfilm är perfekt i produktioner för din visuella marknadsföring för sociala medier och annonser - korta filmer som fångar uppmärksamhet.

20181023_MAVIC_CAMILLA_DELLION_INDONESIA
Referensprojekt

Tulle & Batiste

20190904_DRONE_MAVIC_CAMILLA_DELLION_SWE

Skoklosters Slott

20190709_MAVIC_CAMILLA_DELLION_MALDIVES_

LUX* Hotels & Resorts

20181108_DRONE_MAVIC_CAMILLA_DELLION_MAL

Island Spa Retreats

20181018_MAVIC_CAMILLA_DELLION_INDONESIA
Vad kan du
förvänta dig?

En sak som jag ofta får höra av mina kunder är att min passion för att flyga drönare syns i det material jag skapar! Och jag kan lova dig två saker, jag älskar att flyga drönare och jag älskar en kreativ utmaning! ​

 

När du kontaktar mig har du antingen en idé eller en vision - eller så har du ditt företag och vill att jag ska ta fram en idé. Vi sätter upp ett kreativt möte för brainstorming och idésprutande. Utifrån detta möte tas hörnstenar fram och ett ramverk för det som ska skapas börjar ta form. Från detta ramverk kan vi sedan förverkliga idén och skapa fängslande material tillsammans! Jag älskar att få vara med från början till slut - en liten tanke eller idé, som utvecklas, som ändras, att se något börja ta form - processen är magisk! ​

 

När jag arbetar med min drönare nyttjar jag de funktioner som bara drönaren har, att den kan flyga långt iväg och högt upp, men det är när jag flyger lågt och nära inpå riktig magi skapas. Jag och min drönare är ett team och när jag flyger drönare arbetar jag med den som en förlängning av mig själv och mitt öga i skapande.

Reference Videos

Inom vilka fält erbjuder jag mina drönartjänster? - Om du har haft en chans att titta runt på min sida har du nog kanske tänkt - det går verkligen att filma allt med drönare. Så sant som det är tänkt - det enda som sätter stopp är vår fantasi och kanske skyn (och några svenska drönarregulationer.. haha). ​

Jag har med drönare filmat och fotat: ​

 • Hotell och destinationer

 • Bostäder, fastigheter och mäklarfoto

 • Möte, konferens och aktivitet

 • Mode och design

 • Produkter och tjänster

 • Event och bröllop

 • Sport, yoga, livsstil & wellness

 • Musikvideo

 • Kortfilm och dokumentär

 • Turism och resor

 • Kreativt

Vad kan jag
filma med drönare?
Referens Hero Banner

VAD MINA KUNDER SÄGER....

Katla Studios.jpg

Katla

Studios

Jag har arbetat med Camilla flera gånger och känner alltid samma sak: hon är tekniskt kunnig, lätt att ha en konstnärlig dialog med och extremt pålitlig.

 

Om alla kollegor var som Camilla hade vi producenter haft ett enklare liv.

Harald Broström

BoSthlm.jpg

BOSTHLM 

Punktlig, engagerad och framförallt intresserad. Detta beskriver Camilla. Har tagit hjälp av henne i flertalet projekt och är alltid lika nöjd.

 

Vill du ha hjälp av någon som alltid levererar ska du höra av dig till henne.

 

Du kommer att bli nöjd!

Isabell Almstedt

Sillviks Vänner.jpg

Sillviks Vänner

I mitt möte med Camilla upplevde jag hur min önskan gick från en dimension till nästa och till nästa, helt bortom vad jag trodde var möjligt.

 

Hon vägleder och kommunicerar fram vinklar jag inte sett – en relation växer fram i samspelet mellan drönaren och objektet, det som förenar dem båda är hennes passion, den är ständigt närvarande och omsluter ett fantastiskt arbete med ett ofattbart bra slutresultat.

 

Tack Camilla för att du fångat själen på Sillvik, du gjorde verkligen platsen rättvis.

Rickard  Otternäs

Solandia.jpg

Solandia

Camilla gjorde ett strålande jobb med att filma materialet till social media annonser och till hero banner till företagssida.

 

Högsta kvalitét.

 

Rekommenderar henne starkt!

Kristian Frykstedt

TIDIGARE PROJEKT

SVERIGE
SOLAR POWER - SOLANDIA / BRA EL
00:25
Spela video

SOLAR POWER - SOLANDIA / BRA EL

SILLVIK , THE OASIS VENUE
01:01
Spela video

SILLVIK , THE OASIS VENUE

BOSTADSFILM MED DRÖNARE AV GRANSTIGEN 7
01:01
Spela video

BOSTADSFILM MED DRÖNARE AV GRANSTIGEN 7

MOONSUN ALCHEMY CACAO CEREMONY BY ITZA VILLARD
01:01
Spela video

MOONSUN ALCHEMY CACAO CEREMONY BY ITZA VILLARD

bottom of page