top of page

BRÖLLOP & EVENT MED DRÖNARE

Drönare vid bröllop och event har blivit jättepopulärt. Det är inte svårt att förstå, drönarfilm och drönarfoto ger möjligheten att fånga in hela upplevelsen av omgivningen man befinner sig i och det är lättare att få en överblick av ett event i sin helhet.

Att filma och fota med drönare gör det möjligt att föreviga minnen på ett överskådligt sätt. Att addera höjden av drönare kan ge bilden av minnena en helt ny dimension och inlevelse. Drönarperspektivet kan hjälpa till att fånga in den där känslan av upplevelsen i sin helhet som du annars bara kan uppleva i nuet och i realiteten men som är svår att fånga på bild eller i film. 

BRÖLLOP
ZÄTA BRIDAL

Zäta Bridal designar och syr brudkläder av vintage material så varje bröllopsklänning är unik och finns i endast ett exemplar.

"Camilla har en tydlig plan, hon utstrålar lugn, självsäkerhet och stor profession. Hon är trygg i sitt arbete med drönaren för hon vet vad som blir snyggt på film, där hon hittar riktigt schyssta vinklar som skapar galet snygga effekter."

Anneli Zamlynska

VD

Zäta Bridal

BRÖLLOP
HERR & FRU BAY

En varm sommardag i juli gifte sig Sanyu och Sebastian på Djurgården i Stockholm. Parets bröllopsmottagning filmades och fotograferades med drönare.

"Camilla Dellion gjorde en fantastisk drönarfilm från vårt underbara bröllop. Hon var professionell och väldigt duktig på att styra upp alla gäster så att vi fick en fantastiskt fin film med minnesvärda formationer och roliga tillfällen. Det gick dessutom fort och upplevdes av gästerna som en väldigt rolig aktivitet. Filmen blev klar snabbt så vi kunde dela den med våra gäster kort inpå bröllopet."

Sanyu Bay

EVENT
HANDELSHÖGSKOLAN
X KATLA STUDIOS

Handelshögskolans examensfirande 2021 - online. Detta är introt.

 

”Jag har arbetat med Camilla flera gånger och känner alltid samma sak: hon är tekniskt kunnig, lätt att ha en konstnärlig dialog med och extremt pålitlig.

 

Om alla kollegor var som Camilla hade vi producenter haft ett enklare liv.”

Harald Broström

Katla Studios

EVENT
BATAK LEGACY
X COMMUNITY CREATIVES

Beläget i frodig grönska i en liten by på norra Bali ligger Batak Legacy, en privat ägd villa för uthyrning.

"Camilla är en duktig drönarpilot och talangfull drönarfotograf. Vi är mer än nöjda med det material hon gjorde till oss."

Ervina Tejena

VD

Batak Legacy

 LUX RESORT 
 SOUTH ARI ATOLL 

Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort eller ett äventyr, är ön Dhidhoofinolhu hem till LUX* South Ari Atoll, den perfekta destinationen. LUX* South Ari Atoll en lyxresort där din fantasi om ett avslappnat paradis på en öde ö är på väg att bli verklighet.

"Vi ville skapa digitalt material för att fira 100K följare på Instagram och Camilla tog sig an uppdraget med bravur. 

 

Camilla jobbar hårt, effektivt och hon är extremt kreativ i skapandet med sin drönare. Vi rekommenderar Camilla varmt till dem som vill sticka ut ur mängden."

Mona Sedghi

PR- och Kommunikationsansvarig

LUX Resort & Hotels

bottom of page